Priopćenje za javnost: Drugs.com Anketa: Top marke u povjerenju potrošača i zadovoljstva

Pin
Send

Nova studija Healthline Networks otkriva da većina korisnika Drugs.com-a istražuje više terapija i informacije o povjerenju.

SAN FRANCISCO-3. srpnja 2013-Bitne zdravstvene mreže, jedan od najvećih i najbrže rastućih pružatelja zdravstvenih informacijskih usluga, danas su izvijestili da je njegov premijerni mrežni partner Drugs.com primio vrhunske ocjene u nedavnom istraživanju o povjerenju i zadovoljstvu korisnika. Drugs.com je vodeći izvor online lijekova koji privlači više od devet milijuna jedinstvenih posjetitelja svaki mjesec (Comscore, svibanj 2013). Istraživanje 993 posjetitelja stranice provedeno je u drugom tromjesečju 2013. godine. Utvrdilo se da velika većina ispitanika vjeruje u Drugs.com i informacije koje pruža.

"Istraživanje koje je utvrdilo da su 91% posjetitelja web stranice zadovoljni, ističe važnost Drugs.coma potrošačima i trgovcima", rekao je David Kopp, EVP i GM, Consumer Media. "Drugs.com privlači bliske odluke, liječenje koje traži potrošače izravno iz organskog pretraživanja. Podaci ankete pokazuju da većina istraživača traži informacije o višestrukim lijekovima i ukazuje na to da su posjetitelji otvoreni uvjeravanju, što predstavlja značajnu priliku za oglašivače koji mogu dostaviti marke, proizvode i obrazovne poruke u ovom kritičnom trenutku. "

Ključni pronalasci:

• Rezultati ankete 89% izjavilo je da vjeruju u informacije o Drugs.com.
  • 95% kaže da su informacije o Drugs.comu vrlo korisne.
  • 91% će preporučiti Drugs.com kolegama, prijateljima i članovima obitelji
  • 59,3% istraživača lijekova istražuje 2 ili više lijekova.
  • 45,9% istraživača očekuje od medicinskog stručnjaka da promijeni ili zamijeni recept od one koja se trenutno podvrgava.
  • 50,5% istraživača redovno su posjetili Drugs.com (6 ili više posjeta godišnje).
  • 38,2% korisnika provodi sva njihova istraživanja o liječenju na Drugs.com.
  • 83,6% posjetitelja vjerojatno će konzultirati Drugs.com prije sljedećeg posjeta liječniku.
  • 90% posjetitelja na web mjestu s receptom kažu da je "vjerojatno" da će ga popuniti, a gotovo 70% očekuje da će ispuniti recept u tjedan dana.

"Svakodnevno se usredotočimo na stavljanje publike na središte svega što radimo. Naš cilj je da posjetitelji web mjesta pregledaju Drugs.com kao izdavača najvažnijih izdavača informacija o liječenju, nudeći izvanredan sadržaj, praktičnost i vrijednost. Ovo je izvrstan ishod ", rekao je Philip Thornton, predsjednik Uprave Drugs.coma.

* Izvor: Anketa SurveyMonkey razvila je Healthline Networks. Drugs.com provodi anketu. Podaci obuhvaćaju 993 kompleta od travnja do svibnja 2013.

O zdravstvenim mrežama

Healthline Networks je vodeći pružatelj inteligentnih zdravstvenih informacijskih usluga, čime 100 milijuna potrošača mjesečno donosi više sigurnijih, informiranih zdravstvenih odluka. Taksonomija potrošačke zdravstvene zaštite potrošača, najveća takva vrsta, ovlašćuje paket inteligentnih usluga pretraživanja, sadržaja i oglašavanja. Kombinirajući naprednu tehnologiju pretraživanja s dubokom medicinskom stručnom spoznajom, partneri Healthline s mrežom od preko 31 pouzdana odredišna web mjesta koja uključuju izdavače, portale, tražilice, poslodavce i zdravstvene planove. Sa sjedištem u San Franciscu i nazvanim tvrtkom Deloitte Technology Technology 500 500, 2010, 2011 i 2012, Healthline potpomognuti su Aetna, Comcast Ventures, GE, Investor Growth Capital, Kaiser Permanente, Reed Elsevier, US News & World Report i VantagePoint Capital Partners , Za više informacija posjetite healthlinenetworks.net.

Pin